Verzenden/Retourneren

Koopovereenkomst:

Kopen bij Bird-farm.nl doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank of u betaalt bij ons contant bij afhaling. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tussen Bird-farm.nl en de koper tot stand gekomen. Bird-farm.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.

Prijzen:

Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Bird-farm.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

Levertijden/Verzendkosten:

Wij handelen naar het streven: de bestelling de volgende werkdag na het binnenkomen van de betaling te verzenden en zoveel mogelijk de volgende werkdag in huis. Dit zal niet in alle gevallen mogelijk zijn en geldt niet voor de Waddeneilanden. Deze verzending kan enige vertraging oplopen in verband met de bereikbaarheid. Verzendingen en leveringen worden alleen gedaan op werkdagen.


Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Bird-farm.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Bird-farm.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze.

Verzendtarieven:

   tot 5 kg tot 10 kg   tot 30 kg
Nederland   7,20 7,20  12
België 8,95  8,95  12
  

Retourneren van gekochte artikelen:

Heeft uw spijt van uw aankoop? Geen probleem, want bij Bird-farm.nl staat garantie en service hoog in het vaandel! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 7 werkdagen terugsturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen.

Neem in het geval van retourneren alvorens te retourneren per e-mail contact op alstublieft. Dit kan naar: info@bird-farm.nl