!
!

!
Vruchten en Insecteneters producten

Hieronder vindt u de producten van AvesProducts voor vruchten en insectenetende vogels.

 

Mist u hier een product, kijk dan ook onder "supplementen en extra's". Voor meer informatie over het product klikt u op het product voor een uitgebreide beschrijving.

 

 

!

AVES Opfok IJzerarm

Premix voor het maken van een compleet opfokvoer voor vruchtenetende vogels, zoals toerako's, muisvogels, trogons, neushoornvogels, baardvogels, toekans, hapvogels, cotinga's, manakins, buulbuuls, bladvogels, pestvogels, bastaardhoningvogels, brilvogels, prieelvogels, paradijsvogels, troepialen en vruchtenduiven.

 

Fruitmix IJzerarm

Premix voor het maken van een compleet voer voor vruchtenetende vogels, zoals toerako's, muisvogels, trogons, neushoornvogels, beo's, baardvogels, toekans, hapvogels, cotinga's, manakins, buulbuuls, bladvogels, pestvogels, bastaardhoningvogels, brilvogels, prieelvogels, paradijsvogels, troepialen en vruchtenduiven.

 

AVES Opfok voer

Kompleet Handopfokvoer voor alle jonge zaad-, vruchten- en insektenetende vogels. Ook voor zieke en verzwakte volwassen vogels. Wateroplosbaar. Uniek, omdat het met een knopnaald is te geven. Indien gewenst natuurlijk ook met een lepeltje.
 

NECTARCOL

NECTARKOL is een volledige nectarvoeding voor nectarvogels en kolibries. Door de hoge energiebehoefte van deze vogels is de verhouding tussen energie leverende stoffen en de overige voedingsstoffen speciaal uitgebalanceerd. NECTARKOL wordt door kwekers van hangparkietjes vaak (met mate) als versnapering gegeven.
 

AVES Nectar

Compleet en wateroplosbaar voer voor bladvogels, brilvogels, honingzuigers, suikervogels, tangara's bloesemprikkers, suikerdiefjes, swiftparkieten en andere vloeibaarvoer etende vogels, behalve nectarvogels en kolibries (zie Nectarkol).