!
!
Parkieten en Papegaaien producten

AvesProduct biedt een aantal hoogwaardige producten voor Parkieten en Papegaaien.
Enkele producten zijn hiervoor speciaal afgestemd, andere bieden een toevoeging aan een dieet of bieden uitkomst in situaties als bijvoorbeeld de kweek.

Klik hieronder op de producten voor een beschrijving van de producten.

!
!

AVES Parki-opfok

Parki-Opfok is een voormengsel voor een compleet opfokvoer voor grote parkieten en papegaaien.

Parki-Opfok wordt gemengd met beschuitmeel en geweekt zaad voor het verkrijgen van een volledig opfokvoer voor alle jonge papegaaiachtigen. De jonge vogels krijgen dus het traditionele zaad mengsel van de ouders in geweekte vorm, dat makkelijker en sneller te verteren is dan het harde zaadmengsel. Om te voldoen aan de hogere voedingsbehoefte van de jonge, groeiende vogels worden door middel van Parki-Opfok de extra benodigde voedingsstoffen aangevuld.

 

AVES Fruitmix IJzerarm

Premix als toevoeging voor bijvoorbeeld: Caiques,Kraagpapegaaien, Edelpapegaaien en Amazonepapegaaien. Het basisvoer voor vruchtenetende vogels bestaat uit een mengsel van verschillende vruchten en bessen, aangevuld met het voedersupplement AVES-FRUITMIX.
 

AVES Psittamix

Aminozuren, vitaminen en mineralen voor grote parkieten en papegaaien.
 

AVES Opfok/ AVES Start

Premix voor het maken van een compleet vers ei-opfokvoer voor zaadetende vogels, grasparkieten, agaporniden, grote parkieten en alle andere papegaaiachtigen, behalve lori's.